Udskriv

Synology® annoncerer DiskStation DS716 +

Skrevet af Lars. Sendt til Synology nye produkter

Den ideelle NAS-server til virksomheder i vækst

Synology annoncerede i dag udgivelsen af DS716 +, en kryptering-orienteret, skalerbare, 2-bay NAS-server drevet af en quad-core CPU og Btrfs filsystemet. DS716+ er rettet mod SMB behov for en pålidelig, høj-effektiv opbevaring og applikationsserver.

"DS716+ indeholder en masse magt, mens den forbliver ekstremt kompakt, og vi mener, det er et ideelt produkt til krævende professionelle brugere, om
de har brug for en bred vifte af applikationer eller en filserver i stand til at håndtere flere samtidige anmodninger, selv inden i et krypteret miljø ",
siger Chad Chiang, produktchef hos Synology Inc.

DS716+ kommer med 2 GB RAM, to Gigabit LAN-porte og en quad-core 1.6GHz CPU, i stand til at udrette op til 2.08GHz og AES-NI-kryptering support.

DS716+ leverer spektakulær optræden med krypterede filer, med overførselshastigheden på op til 223Mb/s læsning og 137Mb/s skrivning. Desuden giver det
brugerene mulighed for at udføre H.264 4K til 1080p video transcoding på farten.

Designet med ubesværet harddisk installation og fokus på systemets pålidelighed, leveres DS716+ med værktøj-frit drev design, hot-swap support og dobbelt Gigabit LAN-porte med failover understøttelse for at sikre kontinuerlig brug. Desuden har indeholder den tre USB 3.0-porte til højere data transmission og en eSATA-port som en omfattende ekstern backup mulighed.

Brugere kan også aktivere Btrfs, et moderne filsystem designet til at imødekomme behovene hos en højere fejltolerance, bedre styring og avanceret databeskyttelse ved at muliggøre point-in-time snapshot og genoprette, indbygget dataintegritet check, metadata spejling eller kvoter for delte mapper.

DS716+ kører DiskStation Manager (DSM), det mest avancerede og intuitive operativsystem til NAS-enheder. Med en bred vifte af
programmer fra backup til netværk ledelse, DS716+ indeholder alle væsentlige forretningsmæssige tjenester og øget produktivitet på arbejdspladsen.

Synology blev stemt af PC Pro læsere som "The Best NAS-enhed af 2015". Ifølge deres undersøgelse, mere end en fjerdedel af alle NAS-drev købt af PC Pro læsere er lavet af Synology og 97% af dem ville købe Synology igen.

Tilgængelighed
Synology DiskStation DS716 + er nu tilgængelig i hele verden