Udskriv

Sådan opsættes sikkerhedskopiering til Nas-Backup.dk (DSM 5.1)

Skrevet af Lars. Sendt til Synology Tutorials

Nedenfor finder du en step by step gennemgang af opsætning til at udføre backup op imod Nas-Backup´s server.

1. Login i Din Synology NAS, Vælg punktet "Backup og kopiering"

 

2. Vælg "Backupdestination". Vælg herefter "Opret"

3. Marker punktet "Netværksbackupdestination" og klik på næste.

4. Indtast de fremsende informationer i boksene og klik Næste.

5. Marker "Backup af data til delt fjernmappe" i feltet "Navn... " kan destinationen navngives hvis der eventuelt udføres backup til flere lokationer. Feltet "Delt mappe" viser den eller de mapper du har adgang til på serveren. Standart navnet er "Remore Share Storege 1", men i denne guide ændres navnet til nas-backup. Klik herefter Ok.

6. Vælg nu punktet "sikkerhedskopier". Vælg "Datasikkerhedskopiopgave" under punktet "Opret"

7. Du skal nu vælge hvilken backup destination du ønsker at bruge. Her kan stå et andet navn alt efter hvad du har døbt den under punkt 5. 

8. Du skal nu vælge hvilke mapper du ønsker der skal udføres backup af. Der kan med stor fordel oprettes flere Datasikkerhedkopiopgaver. Dette gør det nemmere på sigt. opret feks. en som tager dine billeder og et andet job som tager din dokumenter.

9.  Du skal nu navngive selve opgaven. Har du eks valgt at lave et job til at kopiere dine billeder kunne opgave navnet være "backup_foto".  

 

Skulle det af en eller anden grund ikke lykkedes at få opsat dit backup er du altid velkommen til at kontakte mig, så skal jeg hjælpe med opsætningen i telefonen.